Feweb Congress in Edegem

Zoals ik eerder vertelde ben ik net terug uit Antwerpen. Jonge, jonge, wat hebben we het toch goed in de Oostkantons… Het geluid van de “grote stad” ben ik al lang niet meer gewend. Verkeersgeluiden, toeteren, remmen, sirenes, noem maar op. Bij ons in Wirtzfeld is het enigste storende geluid het brommen van de koelkast of de ventilator van een computer, het knappen van het hout in de open haard of het vallen van de sneeuwvlokjes op de grond (dat laatste natuurlijk alleen als poëtisch grapje bedoeld).

Stilte alom.

Behalve dan natuurlijk als ze op het schietterrein van Elsenborn aan het oefenen zijn met hun zware geschut. Dan trillen ook bij ons de vensters en deuren.


Klik op de foto om in te zoomen

Nou ja, na deze beschouwing even terugblikken op het congres waaraan ik gisteren heb deelgenomen. Dat vond plaats in het congres centrum Hof ter Elst in Edegem. Prachtig complex met mooie auditoria.

Na een aantal technische en commerciële lezingen werd dan ’s avonds laat de algemene sessie bijgewoond door een 170 tal vlaamse webdesigners en mensen van aanverwante bedrijven. Jammer genoeg is het kwaliteitslabel van de Feweb nog altijd niet klaar, en daarvoor was ik toch eigenlijk er naar toe gekomen


Klik op de foto om in te zoomen

Een panel probeerde dan in te gaan op te vragen die vooraf gesteld waren.


Klik op de foto om in te zoomen

En na afsluiting was er dan nog een gezellige receptie waar veel met elkaar gebabbeld werd.

Geplaatst in Snow Mailing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.