1 Maart 2005

…aangezien er geen wijziging is in de sneeuw situatie van gisteren, wordt er vandaag geen sneeuwupdate per email verstuurd…

Hallo en Welkom in de Lente…!

Gisteren was het een fantastische sneeuwdag met een stralend blauwe lucht. Alle pisten blijven ook verder geopend, maar slechts weinigen die door de week daar de tijd voor kunnen vrijmaken.

Voor ons die hier wonen gaat het leven gewoon zijn normale gang…’t was overigens een prima dag om het huis eens flink te luchten en nieuwe zuurstof in alle porien te laten trekken. Maar ik moest wel weer snel de vensters dichtmaken, ’t werd toch al gauw een beetje te koud…

’s Avonds ligt de sneeuw er glinsterend bij in de maneschijn, en de temperaturen duiken deze nacht opnieuw naar lage waarden, zelfs nog lagere temperaturen dan gisteren!

Verwachtingen voor vandaag, dinsdag: de bewolking zal meer en meer toenemen en dan vanaf vanavond sneeuwval, beginnend aan de kust en dan steeds verder landinwaarts.

Update om 07.30: lichte bewolkt, temperatuur -12 °
Update om 09.30: zwaar bewolkt, temperatuur -10 °
Update om 11.30: zwaar bewolkt, bitterkoude wind, temp. -7 °
Update om 12.30: lichte sneeuwval, koude wind, temp. -6,5 °
Update om 14.30: lichte sneeuwval, koude wind, temp. -4,5°

In de nacht van dinsdag op woensdag VEEL sneeuw, woensdag nog meer sneeuw… de meteorologen verwachten in de komende dagen tot 25 cm nieuwe sneeuw, die in het hele land zal kunnen blijven liggen, maar men weet nog niet precies waar de grootste hoeveelheid zal vallen.

Men verwacht dus vanaf vanavond of ten laatste woensdagochtend grote verkeersproblemen.
De winter is nog lang niet voorbij, en zoals het er nu al uitziet, is het ook komend weekend sneeuwplezier. Geniet ervan zolang het kan, vanaf het moment dat het hier zou gaan smelten krijgen jullie in Vlaanderen wellicht weer water overlast…

De aktuele foto’s van vandaag:

foto van de dag

foto van de dag

Gisteren werden weer enkele nieuwe Albums aan de Foto Lijst toegevoegd: Vliegtuigen, Barcelona, Llorett de la Mar, Ierland. Ondertussen zijn er meer dan 2200 foto’s in ons album.

Wel laten de users van onze website het op het ogenblik nog wat afweten wat betreft de user albums… jullie zullen toch wel zeker digitale kiekjes gemaakt hebben tijdens je verblijf in de Oostkantons.
Hartelijke uitnodiging aan iedereen… en je weet… je kunt de foto’s ook als e-Card kostenloos versturen naar anderen (en maakt dan automatisch een beetje publiciteit voor de website www.wirtzfeld.be…)

Voor de nieuwe gebruikers van deze website:
De commentaren van gisteren staan natuurlijk niet op deze nieuwe pagina, en gaan ook niet meer meegestuurd worden met de sneeuwmailing (die zou veel te groot worden), maar kunnen gewoon ook in de toekomst dus altijd geraadpleegd worden via de kalender rechtsboven in de website om naar de berichten van gisteren of vroeger te gaan.

En hier beneden kunnen jullie je opmerkingen en reakties kwijt: klik op “Write a comment” om te schrijven of op X Comments om de reakties van anderen te lezen…

Groeten,
Hubert Savelberg

Geplaatst in Snow Mailing.

7 reacties

 1. Fam Pfennings wrote:
  Hallo Hubert; Graag wou ik even reageren op jullie mooie site, ik kijk iedere dag erna. Ik vind het echt top,wij komen vrijdag weer naar jullie mooie plaatsje toe, met mijn oma en die kan er echt van genieten. Alleen vragen wij ons af waar je eigenlijk woont, wij zijn afgelopen weeken ook bij jullie in het dorp geweest en kunnen niet ondekken waar jullie wonen en die meet paalhebben we niet zien staan. Wij zijn daar gaan koffie drinken in een cafe rest midden in het dorp vlak bij de school, zitten wij dan bij jou in de buurt. Groetjes en tot vrijdag fam Pfennings.

  Ik heb dat al eerder bij de comments geschreven… van Büllingen Wirtzfeld binnenrijdend is het het derde huis achter het bordje Wirtzfeld aan de rechter kant… zo groot is Wirtzfeld niet, de twee hotels in ons dorp liggen elk ca 500 meter van bij ons verwijderd… Veel plezier. Hubert

 2. Hubert, ik kijk uit om naar Wirtzfeld te komen, we hebben daar een huisje gekocht zodat we zeer regelmatig daar zullen vertoeven, nog 1 maand en we kunnen erin.

  dan zullen we mekaar zeker eens tegenkomen.. success…

 3. Beste Hubert Witzfeld is toch mooi. Wij zijn al verschillende malen in het hotel Drosson geweest. Zeer goede service. Groetjes ,Jean.

 4. wij zijn via maastricht terug gekeerd en de verkeerschaos was miniem, op de hele dag hebben we maar een paar sneeuwvlokjes gezien en zo als het er nu uitziet gaat het deze nacht een beetje sneeuwen maar ik verwacht zeker geen 25 cm … want die nieuwe storing die eraan komt is al erg verzwakt eer dat hij de ardennen berijkt …. sorry hubert ik heb nog een slechtere medeling voor mijn camera was het buiten te koud …:'( ik heb hem willen gebruiken na een uur wandelen maar de batterij was leeg :'( dus helaas geen foto’s en we wilden batterijjen gaan halen maar de winkel was dicht …..ook raar maar jah groetjes albert we komen mss dit weekend terug voor een tweede poging :'(

  jammer dat je batterijen niet funktioneerden… in welke streek zijn jullie geweest ?

 5. De mogelijkheid om e-Cards te versturen is vanaf nu niet alleen meer voor geregistreerde album gebruikers vrijgeschakeld, dat betekent dus dat iedereen vanaf nu e-Cards kan versturen.
  Zoek een foto uit een van de Foto Albums, klik op de foto en je krijgt een link om daarvan een e-Card te versturen. Nu al meer dan 2000 verschillende foto’s zodat je bij veel verschillende gelegenheden een e-Card kunt versturen, of gewoon zo maar… (en gelijktijdig een beetje reklame voor onze website maakt…)

 6. in de buert van de ardense eifel vlak bij luxemburg en ovifat
  groetjes …..

 7. HUBERT IK HEB EEN KLACHT!!:p:p:p ( nee nee ) maar ik wou even zeggen dat als ik jullie site open telkens tamelijk veel reclame pop ups binnen krijg waar licht dat aan want bij andere site’s heb ik dat niet
  groetjes albert mss dat jullie het kunnen verhelpen

  kan ik niet zeggen, wij hebben geen popups, maar er zijn natuurlijk wel links naar andere sites op onze site die misschien wel popups hebben, bijv Eifelwetter… of Touring… dat ligt dus niet aan ons, en daarover mag je dus bij ons niet komen klagen… groeten Hubert

Reacties zijn gesloten.