13 Maart 2005

In de nacht van Zaterdag op Zondag is er opnieuw ca 6 cm sneeuw bijgkomen…

Er lig nu ruim 30 tot 40 cm sneeuw in de Oostkantons.

Verwachting voor vandaag: minder wind, af en toe een sneeuwbui.

De meeste ski pistes in onze streek zijn vandaag geopend.

Plaatselijk kunnen de binnenwegen nog glad zijn.

foto van de dag

foto van de dag
zie fotoalbum series

Weersverwachting voor de komende week: vanaf woensdag gaan de temperaturen sterk stijgen en zal het gedaan zijn met de winter…

Ik ben net “op en af” naar Luik geweest: de zon schijnt regelmatig, de wegen zijn overal vrij, de pistes zijn erg rustig, en wie er vandaag niet van profiteert… die is zelf schuld…

Hier beneden kan iedereen weer opmerkingen en reakties kwijt: klik op Write a comment om te schrijven of op …x… Comments om de reakties van andere surfers van vandaag te lezen

Hubert Savelberg

Geplaatst in Snow Mailing.

4 reacties

 1. Goedemorgen Hubert,

  Alvast bedankt voor alle updates de afgelopen winter.
  Het is zeer overzichtelijk en amusant om te lezen iedere keer weer.
  waarschijnlijk vertrekken we over een uurtje om voor de laatste keer deze winter nog te genieten van de mooie omgeving.

  Nogmaals bedankt voor alle moeite.

  Groetjes uit Eijsden

 2. Dag Hubert, nog een berichtje vanuit Eijsden! Vandaag zijn we weer(voor de laatste keer?) in het mooie winterse Wirtzfeld geweest. We hebben een gedeelte van de route om het meer van Bütgenbach gelopen en lekker gegeten in hotel Drosson. Op de terugweg (niet langs het meer, maar via een andere route) zijn we volgens ons langs jouw huis gekomen. Je kwam net het dak schoonvegen.. en toen we keken zagen we de meetlat in jouw achtertuin staan! Het weer was geweldig: veel zon en weinig wind. Maar tijdens ons verblijf in Drosson nam de wind fors toe en viel er een aardige sneeuwbui. Gelukkig voor ons werd het daarna weer snel beter. We hebben ons wel voorgenomen nu ook eens vaker in de zomer van de schitterende omgeving van je dorp te komen genieten. Wellicht tot van de zomer dus, en anders nog een keertje op een van de “besneeuwde” dagen!

  Wat je dus toeval kunt noemen, ik was vanmorgen namelijk onderweg, en je moet me dus net tussen middageten en middagdutje buiten bezig gezien hebben… Tof dat het jullie zo goed is bevallen in onze streek

 3. Wil nog even een woordje van dank zeggen aan Hubert voor de prachtige site, de vele update`s per dag, als je niet in de buurt woont is dit de schitterende oplossing om naar de oostkanton`s te komen en er zeker van te zijn dat er sneeuw ligt.Vanavond terug gekomen van een weekendje langlaufen. Prachtig weer, vriendelijke mensen en vooral lekker eten en drinken. Hubert het zal waarschijnlijk het laatste weekend geweest zijn dat er sneeuw ligt dus nogmaals bedankt en tot een volgend sneeuwseizoen. gr Gino

 4. Goedenavond Hubert, We zijn vandaag naar de Oostkantons gereden. Door http://www.wirtzfeld.be had ik alle vertrouwen in goede condities en die werden ook bewaarheid (Ga zo door!!). Het was daarnaast ook heerlijk rustig op de pistes en op de terugweg zijn we via Eupen terug naar Nederland gereden zonder de gebruikelijke parkeer- en opstoppingstoestanden daar. Een prima seizoensafsluiter dus!! Groeten van Martijn uit Roermond

Reacties zijn gesloten.