Woensdag 23 Maart 2005

Vandaag nog een kleine kans op een regenbui. Temperaturen gaan in Belgie tot 17 graad, in Hoog Belgie rond 14 graad.

Update 07.00 uur: motregen, bewolkt, 9°
Update 10.30 uur: afwisselend bewolkt en zon, 13°
Update 14.30 uur: zonnig, 16°

het weer van vandaag

Het regenfront van gisteren is gisterenavond tegen zes uur in de Oostkantons aangekomen. Omdat ik daarmee rekening gehouden had, had ik bijtijds het grootste gedeelte van het grasveld achter het huis geverticuleerd.

Brigitte had gisteren inkopen gedaan en graszaad meegebracht, zodat ik het gedeelte van de tuin dat al klaar was, nog snel kon bijzaaien. Met de regen die gisterenavond gevallen is, heb ik goede hoop dat het gras zich snel kan herstellen van de afgelopen winter perikelen.

het weer van vandaag
Er komt veel gras los bij het verticuleren

het weer van vandaag
opgeruimd staat netjes

Bij de inkopen van Brigitte waren diverse spullen die zij in opdracht van Mike heeft moeten halen, omdat Mike aan het verhuizen is naar een ander appartement in Hurghada en nu enkele zaken dringend nodig heeft die helemaal niet of niet in de gewenste kwaliteit in Egypte te koop zijn.

Brigitte’s zus, gelijktijdig peettante van Mike, vertrekt met haar familie a.s. maandag naar Hurghada op golf-vakantie en zal dus in hun bagage diverse dingen voor Mike mee nemen. Maar zoals het er nu uitziet, zal niet alles wat Mike nodig heeft, in hun bagage passen.

Dat betekent, dat ik nu begin te plannen om een stipvisite aan Egypte te brengen om de resterende spullen dan naar Mike te brengen.
Vandaag eens kijken waar ik nog een last-minute vlucht kan boeken…
wordt vervolgd.

Overigens, voor diegenen die interesse hebben om in Hurghada, Egypte, te duiken en Mike willen kontakteren, die kunnen hem bereiken via het Open Business Club Network: hier klikken: Mike Savelberg , dan kun je je de eerste maand gratis registreren in het openbc network en hem dan rechtstreeks kontakteren:

Uit onze lokale krant: de Krippana (een permanente kerstkribben tentoonstelling) in Losheim, (dat is bij ons net over de grens), heeft sinds dit weekend een tweede gebouw geopend met daarin een verzameling van meer dan 600 oude poppen, poppenhuisjes en aanverwante artikelen. Ik zal er binnenkort eens een paar foto’s gaan maken en daarover berichten.

Menu van de dag
We houden het simpel vandaag: Pizza Hawaii….

Website van de dag:
Een van onze webhosting klanten: Tourist Info Eupen heeft onlangs een nieuwe website www.eupen-info.be ingericht. Bezoek ook hun drietalige website eens…

spring feelings
lentekriebels…frühlingsjucken…spring feelings

spring feelings
Een mooie dag neigt ten einde…

Hier beneden kan iedereen weer opmerkingen en reakties kwijt: klik op Write a comment om mij iets te schrijven of op …x… Comments om de reakties van andere surfers van vandaag te lezen

Hubert Savelberg

Geplaatst in Snow Mailing.

2 reacties

  1. Hallo Hubert, Echt een heel leuke site. IK kijk er dagelijks op en telkens weer met veel plezier. We zijn zelf in het bezit van een vakantiewoning in de Oost-Kantons en ik krijg telkens weer heimwee als ik jouw site bekijk. Ik hoop daar dan ook snel weer te zijn. Ga lekker zo door met je site, heel veel mensen zullen daar blij mee zijn. Succes en de groetjes uit Noord-Holland.

  2. Ja je doet een mens goesting krijgen zen, vrijdag kom ik naar Wirtzfeld om in ons huisje wat te komen werken en ook wat te regelen in Bullingen. Hopelijk is het weer dan nog ok .

Reacties zijn gesloten.