Woensdag, 30 Maart 2005

Voor de nieuwe gebruikers van onze website: u vindt hier elke dag een soort dagboek uit de Oostkantons… en via de kalender hier rechts kunt u vroegere berichten nog eens nalezen. ’s Ochtends vanaf 07.00 uur verschijnen dan regelmatige updates van de weersituatie hier in Wirtzfeld en verdere “avonturen” uit de Ardennen. En hier rechts vindt u de links naar onze webcams…

Verwachting voor vandaag: bewolkt, af en toe een regenbui mogelijk.

Weersituatie te Wirtzfeld:
Update 07.00 uur: lichte motregen, 7°
Update 08.00 uur: grijs, 9°
Update 10.45 uur: motregen, 10°

30
Wirtzfeld vandaag, 30 Maart 2005

Vandaag is een beetje een treurige dag… precies een jaar geleden is mijn moeder overleden, en precies 11 jaar geleden mijn oudste zus…

Tijd voor een beetje bezinning.

Ik hoop dat jullie begrijpen dat ik dus vandaag hier niet te veel schrijf.

Een opmerking: vandaag is het ook de verjaardag van Van Gogh, en de internet zoekmachine Google eert Vincent van Gogh met een speciaal logo op de homepage vandaag…

Brigitte’s nieuwe auto heeft vertraging, die komt dus waarschijnlijk pas volgende week… dus zit ik hier aan mijn computer gekluisterd (want zij heeft nu mijn auto nodig om naar haar werk te komen…) en zal ik dus vandaag maar eens flink aan de boekhouding en administratie werken (eind van de maand: fakturen opmaken…).

Menu van de dag
Vandaag: Bami met kip…

Website van de dag:
Voor een van onze webhosting klanten: First Class Wintergardens Keller hebben we recent een nieuwe website www.kellerag.com gebouwd en online gezet. Beslist de moeite waard om eens virtueel te bezoeken, de tijd breekt aan om misschien eens na te denken over een veranda…?

Voor de nieuwe gebruikers nog eens vermelden dat je hier beneden je opmerkingen en reakties kwijt kunt: klik op Write a comment om iets te schrijven of op …x… Comments om de reakties van andere surfers van vandaag te lezen

Geplaatst in Snow Mailing.