Zondag, 3 April 2005

Voor de nieuwe gebruikers van onze website: u vindt hier elke dag een soort dagboek uit de Oostkantons… en via de kalender hier rechts kunt u de vroegere berichten ook nog eens nalezen. ’s Ochtends vanaf 07.00 uur verschijnen dan regelmatige updates van de weersituatie hier in Wirtzfeld en verdere “avonturen” uit de Ardennen. En hier rechts vindt u de links naar onze webcams…

Weersverwachting voor vandaag: na een koude nacht wordt het opnieuw een prachtige dag. Vanaf morgenmiddag bestaat de kans op een bui, daarna koeler…

Weersituatie te Wirtzfeld:
Update 07.00 uur: zonnig, stralend blauwe lucht, + 4°
Update 11.00 uur: zonnig, stralend blauwe lucht, + 10°

3 April 2005
Wirtzfeld vandaag, 3 April 2005

Gisteren eerst aan mijn administratie gewerkt, er moet het een en ander klaar zijn voor ik as Donderdag vertrek naar Mike in Egypte, en in de namiddag natuurlijk van het weer geprofiteerd om mijn auto te wassen en een beetje in de tuin te klungelen, een beetje zitten te genieten van de zon en af en toe even naar de nieuwsberichten geluisterd om te horen hoe het met de Paus ging.

3 April 2005
Dat noem ik dus blinken!

Gisteravond zo ongeveer de laatste restjes van ons brandhout in de open haard opgestookt. Het wordt direkt een stuk kouder als de zon onder gaat, het is inderdaad nog geen zomer! Door de gebeurtenissen met de Paus ben ik er niet toe gekomen om mijn spannende boek verder uit te lezen.

3 April 2005
Het laatste brandhout…

Ik ben nog niet bij mijn buurvrouw op bezoek geweest (zie gisteren), haar man was de hele dag in het bos om nog meer hout te kappen en te transporteren, en ik neem aan dat zij bedoelde dat ik maar eens voorbij moest komen als haar man thuis zou zijn, of….

Jochen heeft nog een leuke website gevonden: “www.acronymfinder.com” waar dergelijke afkortingen gegenereerd kunnen worden, zoals wij dat gisteren probeerden voor het TAD kenteken van Brigitte’s nieuwe wagen. Kijk maar eens op http://www.acronymfinder.com/af-query.asp?p=dict&String=exact&Acronym=TAD voor diverse betekenissen. Ook alle andere reakties van gisteren: bedankt voor de moeite.

Er werden ondertussen weer een aantal leuke foto’s in het fotoalbum op deze website geplaatst, o.a. van een aantal oude lokomotieven die op het (ondertussen opgeheven) Vennbahn trajekt in de Oostkantons op bezoek waren. Het fotoalbum telt ondertussen al meer dan 2770 foto’s!

Menu van de dag
Tomatensoep, Steak, spaanse groentepan met aardappelen…

Voor de nieuwe gebruikers nog eens vermelden dat je hier beneden je opmerkingen en reakties kwijt kunt: klik op Write a comment om iets te schrijven of op …x… Comments om de reakties van andere surfers van vandaag te lezen

Geplaatst in Snow Mailing.