Vrijdag, 29 April 2005

Even melden dat ik afgelopen nacht goed ben thuisgekomen van mijn vakantie bij mijn zoon Mike in Egypte. Een vakantie die erg interessant is verlopen. Maar daarover volgende week bij stukjes en beetjes meer. Vandaag en dit hele weekend zal volledig in het teken staan van sorteren van de zaken die de afgelopen drie weken zijn blijven liggen.
De gebruikelijke straf na vakantie die iedereen wel zal kennen…

Het weer: vandaag al bredere opklaringen, in het weekend regelmatig zonnenschijn en temperaturen die kunnen oplopen tot net onder de 20 op Zaterdag en net boven de 20 graden op Zondag.

Update 9.00 uur: motregen, 11°
Update 12.00 uur: brede opklaringen, 14°

Wel even melden voor de enthousiaste Oostkantons liefhebbers dat het dit weekend waarschijnlijk het laatste weekend is dat de wilde narcissen velden in onze streek nog te bezichtigen zijn. Aanlooppunten voor de narcissen wandelingen staan bewegwijzerd halverwege de weg van Monschau richting Hellenthal op duits gebied of vanuit Rocherath richting Wahlerscheid op belgisch gebied.

Vandaag ook even stilstaan bij het feit dat een jaar geleden mijn hond Tops op 15,5 jarige leeftijd wegens een kankergezwel in de bovenkaak door de dierenarts uit zijn lijden moest worden verlost omdat verdere hulp niet meer mogelijk was. De laatste dagen van Tops staan overigens gedokumenteerd in de Wirtzfeld Gallery van onze foto albums op deze website.

Groetjes van een bruingebrande

Hubert

Geplaatst in Snow Mailing.

2 reacties

  1. Blij dat je goed bent thuisgekomen, en dat alles goed is verlopen !

    We hebben je commentaar gemist !

    Philip

  2. Welkom terug Hubert! Het was inderdaad erg stil op de site.
    Groetjes,
    Dirk

Reacties zijn gesloten.