Woensdag 11 Mei 2005

Vandaag blijft het in de Oostkantons bewolkt maar zeer waarschijnlijk droog.

Update: 07.40 uur: droog, 3°


Wirtzfeld deze ochtend

Vanwege afspraken buitenshuis volgt er pas later op de dag meer nieuws…

Jammer genoeg is het dan toch weer erg laat geworden voordat ik een beetje tijd terug hier voor de weblog kan maken. En tot overmaat van ramp had ik daarnet mijn tekst al klaar, toen ik per ongeluk het edit-venster sloot en weg was de tekst omdat die nog niet naar de server verstuurd was. Eigen schuld als je te snel wilt zijn. Nou ja, wat wilde ik vertellen: gisteren en vandaag dus op diverse plaatsen zowel in Brussel alsook in de Oostkantons meetings gehad voor de zaak. Is natuurlijk ook af en toe nodig, want daar rookt de schoorsteen immers van.

En vandaag nog eens even in de boekhouding gedoken, want de accountant heeft de balanspapieren nodig om 2004 af te sluiten voordat de algemene jaarvergadering in Juli plaats vindt. En omdat er ook nog papieren in orde gemaakt moeten worden in verband met de overdracht van de positie van afgevaardigd bveehrder van mij naar mijn zoon Jochen, dat da,n in het Staatsblad gepubliceerd moet worden, moeten die papieren dus dit jaar iets eerder klaar zijn.

Gelukkig is mijn boekhouding dagelijks aktueel, en hoef ik slechts enkele menu opties te bedienen opdat mijn printer dan meerdere honderden pagina’s rapporten, dagboeken en hoistorieken over 2004 kan afdrukken.

Wij gebruiken overigens al sinds zo’n 15-tal jaar het programma ProAcc van Solid Data, dat speciaal voor Macintosh computers werd geschreven in Omnis Database, en zijn er erg content over.

Laat maar eens weten met welke programma’s jullie voor jullie boekhouding werken… heb je weer gelegenheid eens een reaktie te posten hier beneden

Groetjes en tot morgen

Hubert

Geplaatst in Snow Mailing.