Donderdag 12 Mei 2005

Vandaag schijnt de zon regelmatig en blijft het droog.

Update: 08.00 uur: droog maar koud, 4°
Update: 10.00 uur: zonnig, 6°

Het wordt dus inderdaad vandaag beter weer.

Brigitte moest deze ochtend naar het ziekenhuis, ze moet een maagspiegeling ondergaan. Hopelijk is het niets ernstigs, ik denk dat ze teveel werkt en vergeet dat ze ook een dagje ouder wordt. Zakelijke stress zal daar ook wel een rol bij spelen, en dat is iets dat ik ondertussen probeer af te bouwen.

Ook al lukt dat niet altijd, je moet in de eerste plaats aan je gezondheid denken. Met de vele sterfgevallen in onze families in de afgelopen twee jaar komt daar bovendien nog emotionele stress bovenop.
Benieuwd naar de uitslag straks.

Vandaag dan nog de papieren naar de accountant gebracht voor de jaarlijkse balans. En op de terugweg snel wat gekocht om te koken: vandaag staat er Bami Goreng op het menu, dus dat wordt weer een makkie…

De buurman is druk bezig zijn gras te maaien voordat het weer begint te regenen dit weekend, maar omdat het gras nog niet zo snel groeit, hoef ik dat vandaag niet te doen, ik heb het immers pas een dag of 10 geleden gedaan.
In plaats daarvan deze middag snel even met de stofzuiger en de dweil door het huis gerend, zodat dat ook weer gedaan is. Morgen dan de badkamer een grondige beurt geven, voordat ik naar Aken rijd, want ik moet daar nog iets gaan afhalen. ‘kZal kijken of ik er een paar foto’s kan maken als het weer niet al te tegen zit.

De groetjes

Hubert

Geplaatst in Snow Mailing.