Donderdag 19 Mei 2005

Update: 07.30 uur: lichtbewolkt, 4°

Update: 07.30 uur: lichtbewolkt, 12°

Ik ben vandaag druk bezig op kantoor, gisterenmiddag heb ik de gelegenheid gebruikt om snel het gras te maaien, maar zoals het er vandaag uitziet had dat vandaag ook gekund.

Jaja, het moest er dan toch van komen! Ik heb vandaag een nieuwe computer binnengekregen die met een nieuwere systeemversie werkt, omdat er bepaalde applikaties zijn die ik voor een toekomstig projekt moet gaan gebruiken die alleen nog voor deze nieuwere systeemversie geschikt zijn.

En alhoewel ik mij de laatste jaren met handen en voeten steeds weer opnieuw geweerd heb tegen de nieuwere systeemversies die mijn medewerkers en vooral Jochen me steeds maar opnieuw probeerden “aan te praten” (en ik toch maar braaf met mijn oude computer heb verder gewerkt) moet ik dan inderdaad nu klein bijgeven en die nieuwe systeemversie gaan leren.

Als je een dagje ouder wordt, en al 22 jaar elke dag over computers heb geleerd, valt dat natuurlijk niet mee. Ook omdat Jochen nu ook nog allerlei nieuwere versies van andere programm’s op die nieuwe computer plaatst, zodat ik daar ook nog eens moet bijleren…

Dat worden dus zware dagen voor mij, de komende dagen.

Geplaatst in Snow Mailing.