Vrijdag 20 Mei 2005

Update: 07.30 uur: motregen, mistig, 11°

Update: 10.30 uur: brede opklaringen 15°

Webcam picture of Wirtfeld, please right click on image to reload for latest version

Webcam between 07.30 and 18.00 h

Prima weer dus om binnen te blijven en leren om met mijn nieuwe computer om te gaan (zie bericht van gisteren)…

Geplaatst in Snow Mailing.

Eén reactie

  1. Hoi Hubert, hoe bevalt de nieuwe computer? Ik las enkele dagen geleden een antwoord waaruit ik concludeer dat deze weblog gaat verdwijnen. Klopt dat, of komt daar iets anders voor terug? Je hebt het al een paar gehad over een project waar je nog niets over kon zeggen, heeft dat met de weblog te maken of ben ik nu te nieuwsgierig ;-). Groetjes, Dirk

    Zweten, Dirk, zweten… zo vele nieuwe programma’s (Skype internet telefonie,, nieuwere versies van Excel en Word, nieuwe foto bewerkingsprogramma’s, en zien dat de oude programma’s zoals boekhouding e.d. onder de Classic Versie van de nieuwe systeemsoftware ook nog blijven draaien…). Nee, de Wirtzfeld Blog gaat niet verdwijnen, maar zal in de zomer op een lager pitje moeten draaien omdat ik over een aantal weken weer wat zon ga halen bij mijn jongste zoon… Dat nieuwe projekt heeft overigens niets met Wirtzfeld te maken, en tegen de tijd dat dat officieel wordt, zal ik het hier bekend geven, sorry, maar meer kan ik nog niet verklappen. Groetjes en prettig weekend, het schijnt toch nog redelijk weer te worden morgen en overmorgen. hubert

Reacties zijn gesloten.