Zaterdag, 21 Mei 2005

Update: 09.30 uur: zwaar bewolkt , 13°

Webcam picture of Wirtfeld, please right click on image to reload for latest version

Vandaag warempel verslapen, komt ervan als je zo lang en zo intensief aan het leren bent…

Eindelijk gelukt om een foto om te zetten naar het website formaat… langzamerhand leer ik om te gaan met de nieuwe computer.

Hier is een foto van mijn buro: links het beeldscherm van de normale desktop computer (de computer daarvan staat onder de printer die erachter staat).

klik op de foto om in te zoomen

Rechts daarvan het nieuwe platte scherm van de nieuwe computer, en rechts daarvan zie je een heel klein wit kastje staan: inderdaad, dat is mijn nieuwe computer, een MacMini.

De koptelefoon ligt er bovenop, die is verbonden met het programma Skype zodat ik dus nu via de computer en via het internet telefoneren kan. Wereldwijd met andere computers, en dan kost het geen cent. Ik kan ook naar gewone nummers bellen, maar dan moet ik een speciaal abonnement nemen, dat wel goedkoper is dan normaal bellen, maar dat heb ik dus nog niet.

Niet alles tegelijk uittesten!

Geplaatst in Snow Mailing.