Zondag, 22 Mei 2005

Update: 08.30 uur: zwaar bewolkt , 11°

De foto van vanochtend ziet er wel dreigend uit, maar toch zitten er hier en daar nog gaten in de bewolking, dus het kan best zijn dat het toch nog meevalt vandaag.

Vandaag even naar het kerkhof gaan… gisteren was het 17 jaar geleden dat mijn vader stierf. Veel te jong natuurlijk, met 66. Hij heeft nooit de tijd gehad om van zijn “oude dag” te genieten, want de laatste jaren van zijn leven heeft hij behoorlijk gesukkeld. Nee, wat vliegt de tijd. Zulke dagen herinneren je eraan, dat gezondheid het enigste is, dat telt.

En dat je ervan moet genieten, zolang je het kunt.

Nog enkele weer impressies van vandaag… het tuinhuisje en het hout van de buurman.
Jaja, we hebben gisteren hout besteld, dat komt komende donderdag of vrijdag, dan kunnen we eerst warm worden bij het opstapelen, en daarna bij de open haard.

Het weer was vandaag nog redelijk, het is droog gebleven. Wel waren er erg veel motorrijders onderweg, het lijkt wel of iedereen met een motor uit Nederland vandaag door Wirtzfeld is gereden.
Honderden… Jammer genoeg geen foto’s gemaakt.

Vandaag heb ik weer eens een vraagje voor de lezers van mijn blog, alhoewel het niets te maken heeft met Wirtzfeld: Wie van jullie is een fan van El Gouna of Hurghada in Egypte? Graag even een berichtje, dan stuur ik je prive een email berichtje met enkele vragen…

Geplaatst in Snow Mailing.