Woensdag, 25 Mei 2005

Update: 07.00 uur: lichte sluierbewolking, zonnig , 10°
Update: 10.00 uur: lichte sluierbewolking, zonnig , 14°
Update: 13.30 uur: lichte sluierbewolking, zonnig , 19°
Update: 17.00 uur: lichte sluierbewolking, zonnig , 24°

Deze namiddag het gras weer gemaaid, en ook de voorbereidingen getroffen voor de levering van het brandhout dat morgen of overmorgen zal moeten geleverd worden.

Om datr niet teveel moeten slepen, moet de leverancier door de wei achter ons huis komen, dus daar heb ik dan maar een stuk moeten vrij maken, anders vind ik straks de laatste stukken brandhout niet meer.

Om die foto hierboven te kunnen maken moest ik ook de ladder tevoorschijn halen om het stuk land er goed op te krijgen

Wat ik hier niet allemaal moet doen om jullie wat te kunnen laten zien!

Geplaatst in Snow Mailing.

2 reacties

  1. Ik was vergeten te vermelden dat ik vandaag stond te zweten toen ik in de warme en vochtige brouwerij waar ik werk een paar netwerk switches moest vervangen terwijl er een paar meter verderop 60.000 flesjes bier per uur voorbijgaan over de lopende band en dat met deze buiten temperatuur %-(

    Han

    Dus nog iemand die net zo hard moet werken als ik…

Reacties zijn gesloten.