Donderdag, 26 Mei 2005

Update: 07.45 uur: lichte sluierbewolking, zonnig , 13°
Update: 015.00 uur: lichte sluierbewolking, zonnig , 30°

Vandaag even naar Duitsland geweest naar een soort receptie, brunch noemen ze dat tegenwoordig, van een zakenrelatie die haar verjaardag wilde vieren. Prima weer uitgezocht hadden ze dus, lekker met de cabrio open gereden… ‘T was gezellig, en de rit ernaar toe en terug ook lekker.

Toen ik terug kwam kwam de eerste levering brandhout net aangereden. Afladen ging snel genoeg…

Dus dan maar ondanks de hitte beginnen te stapelen…


Voor het stapelen…


Na enkele uurtjes werken…

Morgen komt de rest… benieuwd of ik morgen spierpijn heb of last van mijn rug. Het is alleszins goed brandhout, want ik heb het er behoorlijk warm van gekregen…

Geplaatst in Snow Mailing.

3 reacties

 1. Dag Hubert,

  Zaterdag-ochtend vertrekken we (mijn vrouw en 2 kids van 3 en 5 jaar)voor 15 dagen naar de Haute-Provence en de Camargue. Enig idee wat de voorspellingen zeggen voor die streek? Ken je interessante sites die nuttige informatie bieden omtrent het weer daar?

  Groeten,

  Roel

  Sorry Roel, geen idee, maar misschien iemand anders die dit hier leest?Groeten, Hubert

 2. hoi huub,
  te warm om aan je website te werken ??
  even terug in maastricht i.v. b. met de 6 weken van mam poel. gaan uit eten zaterdag met de hele familie. hartelijke groetjes van ons aan allemaal tiny en de fam.

  Inderdaad, moest even weg naar een receptie vandaag… ben net terug. Groetjes aan de hele bubs

 3. Hoi Hubert,
  Ik zie dat je voorlopig weer vooruit kan met het brandhout. Zeker als er morgen nog meer volgt. Alleen denk ik dat je het komende dagen niet nodig hebt, een airco zal beter voldoen ;-). Gelukkig heb je een cabrio, kan je lekker uitwaaien. Enkele jaren terug had ik ook een cabrio, een Golfje. Helaas kreeg de wagen steeds meer gebreken waardoor ik destijds maar besloten heb hem weg te doen. Via het werk had ik al de mogelijkheid om een lease wagen te nemen dus dat heb ik toen maar gedaan, helaas mocht dat geen cabrio zijn 🙁
  Groetjes,
  Dirk

  Ja, gelukkig is het nogal meegevallen de afgelopen zomers, ik heb er al veel plezier van gehad..

Reacties zijn gesloten.