Vrijdag, 27 Mei 2005

Update: 07.45 uur: zonnig , 14°

Update: 12.45 uur: zonnig , 23°

Dat met die spierpijn valt dus deze ochtend geweldig mee! (Zie bericht van gisteren…)

Voor de houtleverancier was het zeker te warm, ik heb hem vandaag niet gezien voor de tweede levering. Hij zal wel morgen komen, want hij heeft nog geen geld gehad…

Deze namiddag bovendien een business meeting gehad… de hele middag binnen gezeten, naast een zoemende beamer… deze avond lekker op het terras, dus niks met veel schrijven hier…

Geniet er ook nog maar even van, lang kan het hier nooit duren.

Groeten

hubert

Geplaatst in Snow Mailing.

Eén reactie

  1. Hoi Hubert, Jammer dt we dit weekend niet kunnen komen -mijn vrouw heeft schoolfeest- maar gelukkig volgende week een verlengd weekend daar we beiden vrijdag verlof hebben en dus reeds donderdagavond zullen arriveren. Goed dat we verleden week met hulp van familie ons tuintje volledig in orde hebben gebracht, inclusief het planten van aardappelen. Zijn de voorbereidingen voor het feest van de pastoor al gestart, ik neem aan dat het een uniek gebeuren zal worden. Wat dat beukenhout betreft, inderdaad prijs flink gestegen, in 2003 kocht ik gelukkig reeds enige ‘kuub’, prima materiaal voor de open haard. Daar wij toen enkele berkenbomen lieten kappen, kunnen we er een tijdje tegen.
    Prettig weekend.Paul

    Ja Paul; de voorbereidingen voor het 60 jarig priesterjubileum van onze pastoor lopen hier op volle toeren, en zoals dat gebruikelijk is in Wirtzfeld wordt het een feest, waaraan alle verenigingen zullen deelnemen. Jammer genoeg is er net dat weekend ook nog een open deur aktie rondom de houtindusrie in dit gedeelte van de Oostkantons, en mijn zwager doet daaraan mee met zijn nieuwe schrijnwerkerij in de industriezone van Büllingen. Gedurende dat weekend zijn natuurlijk alle helpende handen welkom, en zoals het er nu naar uit ziet, moet ik waarschijnlijk daar een handje bijsteken…We zullen zien

Reacties zijn gesloten.