Donderdag, 2 Juni 2005

Update 07.30: zwaar bewolkt, minder koud, 11°

‘K was helemaal vergeten gisteren de bezoekers statistieken voor de maand Mei te updaten, dus dat heb ik daarnet gedaan… Valt echt wel tegen, maar dat ligt dus niet aan jullie, want jullie zijn hier en lezen dit…


Het gemaaide grasveld


De anti mollen vibrator…

Geplaatst in Snow Mailing.

Eén reactie

  1. Hubert, Goeie morgen. Deze avond arriveren we normaal weer voor enkele dagen. Hopelijk treffen we goed weer zodat we ook het gras nog eens kunnen/zullen maaien. We zijn ook zinnens wat bloembakken met planten op de vensterbanken te installeren en dachten aan geraniums. Waar kunnen wij zulke bloemen het best aanschaffen in de buurt? Ik denk eraan één van de dagen eens langs te komen om mee te eten!
    Groeten.Paul

    Dat met dat mee-eten zal niet lukken… we hebben niet genoeg stoelen… De bloemen en dergelijke: er is een vrij groot tuincentrum gelegen tussen Büllingen en Bütgenbach, daar zul je alles vinden wat je nodig hebt. Prettige dagen in Wirtzfeld gewenst!

Reacties zijn gesloten.