Vrijdag, 3 Juni 2005

Update 07.30: stralend blauwe lucht, 11°

Vandaag wordt de beste dag van het weekend, want alleen vandaag, vrijdag, blijft het nog zonnig en erg warm in het Oosten van België.

Verder worden er dit weekend de “hout-belevenis-dagen” gehouden in onze streek, waarbij zaterdag bij een 15-tal prive mensen de nieuwste houtverwarmings installaties bezichtigd kunnen worden, terwijl op zondag 22 houtverwerkende bedrijven hun poorten open zetten voor het grote publiek. Meer informatie in duits en frans op http://www.holztag.be waar je ook een PDF dokument kunt downloaden met alle adressen. Ook mijn schoonbroer Alo Welsch doet aan deze aktie mee en laat in zijn nieuwe houtfrezerij de nieuwste snufjes op dit speciaal gebied zien in de industriezone van Büllingen-Morsheck.

Komende zondag namiddag wordt bovendien het 60 jarig priesterjubileum van de pastoor van Wirtzfeld met de hele dorpsgemeenschap gevierd. We hebben in het kleine dorpje Wirtzfeld (nog geen 400 inwoners), meer dan 12 verenigingen (misschien zijn het er zelfs 15, ik ben de tel kwijt) en die brengen zondagmiddag in de grote zaal van Hotel Drosson allemaal hulde aan “onze mijnheer pastoor”: Piet Geelen. Vanaf hier alvast onze beste wensen aan hem.

Update 10.30: stralend blauwe lucht, 17°

Update 15.30: stralend blauwe lucht, 27°

En toen hadden we opeens een onweer met veel regen…

Maar tegen 18.30 uur was dat alweer voorbij en klaarde de lucht opnieuw op.

Geplaatst in Snow Mailing.

2 reacties

 1. Dag Hubert, Ik zou nog maar niet te vroeg juichen over het weer. Het was hier tot +/- 16:00 ook stralend weer maar nu vliegen de bliksems en donders al een tijdje om de oren en komt het met bakken uit de hemel. Terwijl ik dit schrijf klaart het echter toch wel op.
  In iedergeval Prettig Weekend en veel plezier bij het priesterjubileum.
  Groetjes, Dirk

  Dus toch nog maar even uitkijken met de elektrische apparatuur… ik trek dadelijk de stekker er weer uit.

 2. Langs deze weg ook de beste gelukwensen aan Pastoor Piet Geelen.
  Hij kent de streek hier nog wel want hij heeft zijn eerste lange broeken versleten in het Klein Seminarie in Sint-Truiden! Dit is dus al meer dan 60 jaar geleden.
  Aan alle feestvierders de beste groeten uit Landen bij Sint-Truiden.

Reacties zijn gesloten.