Maandag, 6 Juni 2005

Update 09.30: zwaar bewolkt, 10°

Vandaag dus wat later opgestaan, want zo’n dag helpen op een dag der open deur aktie is iets dat je duidelijk in de benen gaat.

Zoals je uit de foto’s kunt opmaken is het alleszins een succes geweest… er zijn naar schatting zo’n 250 mensen op bezoek geweest, en dat verliep constant gedurende de hele dag, met natuurlijk af en toe een piek: op een bepaald ogenblik waren er meer dan 80 mensen gelijktijdig bij mijn schoonbroer in de zaak.

En dat is voor een schrijnwerkerij/houtdraaierij/houtfreserij waar 3 mensen werken toch wel veel… De nieuwe zaak van mijn schoonbroer is erg ruim van opzet, want hij heeft ondertussen 3 zoons die ook voor schrijnwerker studeren, dus dan kan men nog in de toekomst investeren.

Meer foto’s vind je in het desbetreffende Foto Album

Brigitte is gisterenmiddag even naar het dorpsfeest ter gelegenheid van het 60 jarig priesterjubileum van onze Pastoor: Piet Geelen geweest om een aantal foto’s te maken, want ik vond dus echt geen tijd om ook nog tot daar te gaan.

Meer foto’s vind je in het desbetreffende Foto Album

Door de nieuwste toevoegingen hebben we ondertussen de kaap van 3000 foto’s in ons foto album ruim overschreden.

groeten

Hubert

Geplaatst in Snow Mailing.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.