Zaterdag, 11 Juni 2005

Update 09.15: licht bewolkt, 10°

Lekker lang uitgeslapen, want gisterenavond is het vrij laat geworden.

Ja, het ziet er deze ochtend alweer vrij goed uit met het weer: niet te warm, maar droog. Gunstig, want ik wil vandaag nog eens het gras maaien, dat is al weer behoorlijk gegroeid.

Gisterenavond was er een 10 minuten-lange reportage over het dorpsfeest van verleden week zondag toen onze mijn heer Pastoor zijn 60-jarig priesterjubileum vierde. Leuke opnamen. Heeft die man verdiend. We mogen hem allemaal erg in het dorp.

Enne, als je vandaag naar onze streken komt, hou er rekening mee dat de weg tussen Jalhay en Baraque Michel nog altijd afgesloten is… je kan dus niet via Verviers, maar moet dus ofwel via Eupen ofwel via Malmedy of Xhoffraix rijden, of (wat ik al jaren predik) de autosnelweg nemen tot aan Malmedy of St Vith en dan achterom naar onze streek komen.

Update 10.15: zwaar bewolkt, 12°

Het begint behoorlijk dicht te trekken met de bewolking… Komt er toch nog regen? Het is nog te vroeg om mijn gras te maaien….

Geplaatst in Snow Mailing.