Maandag, 13 Juni 2005

Update 07.30: zwaar bewolkt, 9°

Vanaf vandaag zijn de weersvoorspellingen eindelijk wat optimistischer, dus er is een kleine kans dat het later deze week eindelijk zomer in Belgie wordt. Maar daar ga ik dus niet op wachten. Ik vertrek opnieuw naar de zon. Maar eerst nog even dit:

Officieel hadden wij gisteren ook nog even de jaarvergadering van mijn firma. Sinds 11.00 uur gisterenochtend ben ik dus afgetreden als direkteur van mijn bedrijf en neemt mijn oudste zoon Jochen deze funktie over. Mijn taak in euregio.net zal in de toekomst alleen nog de boekhouding en de fakturatie zijn. Een grote stap in ons beider leven, maar van de andere kant is Jochen al jaren lang de creatieve en technische kei in onze firma, dus daar maak ik mij beslist geen zorgen over.

Ik wil het in ieder geval vanaf nu een beetje rustiger aan gaan doen, en mij steeds opnieuw moeten verdiepen in nieuwe internet technologiën, nee, daar heb ik ondertussen geen behoefte meer aan.
Een mens wordt per slot van rekening ook wat ouder, en dan gaan nieuwe technieken er niet zo gemakkelijk meer in.

Vervelen zal ik mij vanaf morgen beslist niet, want ik heb ondertussen een nieuwe hobby gevonden, die ik hier al regelmatig als “geheimzinnig” projekt heb omschreven. Deze hobby zal vanaf morgen gestalte gaan aannemen.

Want deze middag pak ik dus het vliegtuig naar Hurghada, en dan nog een klein ritje tot in El Gouna aan de Rode Zee in Egypte. Ik heb daar ondertussen voor een langere periode een appartement voor ons en onze jongste zoon Mike gehuurd en zal daar lekker kunnen relaxen en regelmatig gaan zwemmen.

Omdat volledig niks doen toch niets is voor mij, heb ik ondertussen wel al aan een bepaald projekt gewerkt dat vanaf morgen gestalte zal gaan aannemen.

Voor dat projekt heb ik natuurlijk ook in El Gouna nood aan een goede internetverbinding, en die wordt ofwel al vandaag, of ten laatste morgen daar geïnstalleerd door de lokale collega internet provider.

Als alles dus naar wens verloopt, zul je vanaf morgenavond geïnformeerd kunnen worden over wat voor soort projekt dat dan wel zijn mag.

Dit gaat dus voorlopig de laatste lentekriebels van het seizoen worden, maar geen nood: indien alles naar wens verloopt zul je toch af en toe hier wat nieuws kunnen lezen over Wirtzfeld en de Oostkantons, en voor de rest verwijs ik dan maar naar dat nieuwe projekt. Ook daarover zul je kunnen meelezen, indien je wilt.

Maar dat is dus voor morgen…

Groetjes en alvast bedankt voor jullie interesse!

Hubert

Geplaatst in Snow Mailing.

2 reacties

 1. Beste Hubert,
  Proficiat met je beslissing, ik ga ervan uit dat je ze verdient hebt.
  In ieder geval heel veel succes in de toekomst.
  Ik hoop wel dat we in de winter niet vanuit Egypte moeten lezen of er wel sneeuw ligt 😉

 2. Hubert

  Nogmaals een heel prettig verblijf in Egypte toegewenst.
  We zijn erg benieuwd naar je project, hopen er verder op in de toekomst nog de nieuwtjes van Wirtzfeld via deze weg te kunnen vernemen.
  Hier een goede tijding gekregen, vanaf september kan ik genieten van de vrijwillige vierdagenweek, zodat ik beurtelings op vrijdag en maandag vrij ben zodat wij om de veertien dagen 4 dagen bij jullie kunnen vertoeven. Mijn vrouw Fie is aan haar laatste weken in het onderwijs bezig, dus …..

  Paul

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.