Dinsdag, 14 Juni 2005

Zoals jullie gisteren hebben kunnen lezen, zullen de lentekriebels van www.wirtzfeld.be een zomerpauze ondergaan. Onze Wirtzfeld Webcam blijft natuurlijk aktief zodat je de weerssituatie verder kunt blijven vervolgen in de Oostkantons.

In de tussentijd kun je de avonturen van Hubert uit Wirtzfeld nu vervolgen op een nieuwe blog annex forum omtrent het vakantie oord El Gouna aan de Rode Zee in Egypte.

Die weblog bestaat in feite uit drie gedeelten: een engelstalig interaktief online magazine “El Gouna Times” voor touristen en inwoners van El Gouna, een foto album waarin de verschillende facetten van El Gouna in beeld wordt vastgehouden, en een zestalig forum waarin deelnemers na aanmelding hun ervaringen en vragen omtrent El Gouna kunnen posten.

De El Gouna Times gaat pas over enkele dagen officieel online, maar speciaal voor de bezoekers van www.wirtzfeld.be geven we de link erheen alvast nu bekend.

Alle bezoekers van www.wirtzfeld.be alvast een prettige zomer toegewenst met hopelijk een beetje beter weer dan in de afgelopen weken, en diegenen die zich op de lentekriebels mailing hebben ingeschreven krijgen automatisch een emailtje als de weblog van Wirtzfeld weer voortgezet wordt.

Bedankt aan de vele trouwe bezoekers en even veel plezier op de El Gouna Times toegewenst van Hubert.

De weblog van El Gouna Times is te vinden op www.el-gouna-times.com

Geplaatst in Snow Mailing.