En nog 10 cm meer sneeuw…

Het is opnieuw beginnen te sneeuwen in Wirtzfeld. Dat weerhoudt de jeugd echter niet ervan om met veel plezier de hellingen van Wirtzfeld af te sleeën (bij gebrek aan een slede, gewoon met een plastik zak, en zo is ’t bovendien gemakkelijker om de berg weer terug op te klimmen).


Klik op de foto om in te zoomen

Voor vannacht denken de meteorologen dat er nog eens 10 cm bij zou kunnen komen… dat belooft wat voor morgen!

Geplaatst in Snow Mailing.

3 reacties

  1. heeey hubert …. het is toch meer gaan sneeuwen dan we hadden gedacht he … in weiswampach ook .. en het sneeuwt hier op moment al de hele dag en mijn laatste metingen waren 17 cm ( niet opgewaaid door wind ) en inderdaad de wind is gaan liggen dus voor de mensen van vlaanderen zou ik zeggen …. LANGLAUFEN …. de mzzl klopt dat dat het morgen nog veel erger gaat sneeuwen volgens de luxemburgse radio komt morgen de ” richtige schneefall” ze zeggen dat het tegen de 30cm kan komen voor maandag 😉 groetjes albert :d

    Ja Albert, voor deze nacht nog eens 10 cm erbij, en morgen ook nog een beetje, dan komen we aardig in de buurt van 30 cm…

  2. Vanaf hoeveel sneeuw kan er Alpijns geskied worden?

    vanaf 25 cm gaat het goed voor alpijns skien…. en waarschijnlijk is dat morgen het geval… morgenvroeg weten we er meer over te vertellen, dan zien we wat er deze nacht zal bijgekomen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.