Moeilijke wegentoestand

België: de verkeersproblemen op de autosnelweg E40 bij Cheratte (verkeersplein nabij Luik bij de Maasovergang) richting Verviers/Aken en op de E42 tussen Battice/Verviers zijn ondertussen opgelost.

Oostkantons: De weg tussen Elsenborn en Wirtzfeld is volledig onpasseerbaar door sneeuwophoping. Hier moet eerst het leger aanrukken met snowblazers om de weg weer vrij te maken…

Naar de Wirtzfelder ski pisten dus beter via Bütgenbach en dan naar Büllingen en vanuit daar naar Wirtzfeld rijden. (niet de afkorting van Bütgenbach naar Wirtzfeld nemen, dat is een smalle bosweg die op het ogenblik zonder winterbanden niet passeerbaar is!)

Landkaart / Road map of Wirtzfeld, Belgium

Geplaatst in Snow Mailing.

Eén reactie

  1. Geachte heer, Omdat wij een huis in Frankrijk hebben waar momenteel zeer veel sneeuw valt zijn wij benieuwd hoe de sneeuwfrees bevalt bij grote hoeveelheden sneeuw en of u ons kunt informeren waar je in Nederland een sneeuwfrees kunt kopen. In afwachting van uw reactie verblijven wij met vriendelijke groet, Gerti van Stijn

    de sneeuwfrees is geleverd door WOLF, die maken ook grasmaaiers, dus ik neem aan dat je die bij een wolf dealer tenminste zou kunnen bestellen.De mijne is ondertussen al 12 jaar, en ik heb een paar jaar geleden er een elektro starter op laten monteren die ik met de accu kabels van de auto kan opstarten. Echt wel nodig, anders ben je al moe voordat je begint met sneeuwruimen. Maar het funktioniert goed zolang als het vriest. Als het dooit is het ding niet te gebruiken, dan loopt het systeem vast omdat de sneeuw aankoekt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.