Nieuwe Informatie pagina op onze website

Jochen heeft gisteren voor de mooiste websites van onze website-business klanten kleine banners ontwikkeld. Die vind je dus vanaf nu geïntegreerd in ons bannerrotatie schema. Alle banners (met links) staan op deze pagina (click) Klik de banners maar eens gerust aan, want de informatie heeft vooral op de Oostkantons betrekking.


Klik op de foto om in te zoomen

Jochen aan het werk

Gisteren leverde onze website bijvoorbeeld 60.000 pageviews op één dag, en onze hoofdpagina werd nét geen 8.000 keer opgeroepen: namelijk 7.964 maal. Er waren gisteren tijden dat er 85 bezoekers gelijktijdig op onze website waren. Toch wel indrukwekkende cijfers. Bedankt voor jullie interesse.

Geplaatst in Snow Mailing.

Eén reactie

  1. Beste Hubert, we volgen jullie webstek al een hele tijd omdat we al verschillende malen op vakantie in Berg zijn geweest. Zo komt dat vakantiegevoel steeds wat terug. Gisterenavond heeft weerman Eric Goyvaerts heel wat reclame voor jouw pagina gemaakt op Radio 2 Vlaams-Brabant. Hij zei dat dit de beste pagina is om de toestand met foto’s te volgen, wat echt wel waar is. Ook in het weerbericht op Eén was er een foto van jou te zien. Groetjes vanuit een licht besneeuwd Leuven

    Leuk om te weten zeg… bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.