Vorig jaar kwam de sneeuw nog vroeger

Weet je dat nog?
Op 11 November 2004 heb ik mijn eerste snowmailing van het vorig winterseizoen verstuurd: toen was er 8 cm sneeuw gevallen in de Hoge Venen. Het is dus echt niet zo uitzonderlijk dat er in November sneeuw bij ons valt. Wel uitzonderlijk is dat die dit keer niet alleen bij ons, maar in praktisch heel Belgie is gevallen. Dat winterseizoen heeft overigens geduurd tot 14 maart 2005, met een korte onderbreking tijdens de Kerstdagen.

Wie weet, misschien krijgen we dit jaar wel een witte Kerst in Hoog Belgie? Als u nog niet weet wat u met Sinterklaas of Kerstmis cadeau wilt doen, dan wordt het nu echt wel tijd om nog snel een hotel of pension te reserveren in de Oostkantons… zo kunt u met Sinterklaas een waardebon aan uw familie schenken en met Kerstmis er samen van genieten.

Geplaatst in Snow Mailing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.