Ons nieuwe Forum: interessante verhalen

Sinds eergisteren hebben we ook een forum geïnstalleerd op de website Wirtzfeld. En de eerste berichten en ervaringen van onze website bezoekers zijn er nu al na te lezen. Een waardevolle aanvulling, waar iedereen zijn voordeel mee kan doen.

Het adres van ons forum is www.wirtzfeld.be/forum

Er in lezen kan iedereen, er in schrijven alleen als je je aanmeldt als gebruiker. Toch maar eens gaan kijken!

Update: Het forum werd naderhand buiten gebruik gesteld wegens teveel spam

Geplaatst in Snow Mailing.

Eén reactie

  1. Hubert, even een vraagje. Zoals je kan zien bij mijn verhaal in het forum, zijn de foto’s van slechte kwaliteit. Ik heb ze bewust verkleind, maar dat gaat me blijkbaar niet zo goed af. Op normale kwaliteit was het forum helemaal uitgerokken, de foto’s waren veel te groot. Wat kan ik hieraan doen? En nog iets, die foto’s heb ik nu moeten linken aan mijn webspace, maar vroeg of laat doe ik die foto’s eraf, maar dan zijn ze ook van deze site.. Is hier een oplossing voor? kan ik ze uploaden naar deze site en dan zo linken? Veel vragen :Groetjes
    Jeroen

    Foto’s dienen het beste in het foto album van de site Wirtzfeld geplaatst te worden, zo houden we al het materiaal bij elkaar, ook als je eigen externe website niet meer aktueel zou zijn in de toekomst. Hedt fotoalbum geeft bovendien de mogelijk om een van drie standaardformaten te kizen voor de publikatie, omdat er bij de upload automatisch drie verschillende formaten gegeneerd worden. Max breedte in ieder geval niet meer dan 1024 pixel uploaden. Maar eerst aanmelden als gebruiker van het foto album als je dart nog niet gedaan hebt. Als je al foto’s in het forum plaatst, dan als WIDTH=”450″ in de img url toevoegen, dan worden ze in ieder geval verkleind weergegeven in het foruml en wordt dat niet te breed uitgetrokken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.