Update 12.30 uur


Klik op de foto om in te zoomen

De sneeuw is gesmolten door de positieve temperaturen en de regen.

Ondertussen zijn de ski pisten ook allemaal gesloten, maar dat hadden jullie al via de voorgestelde links kunnen kontroleren.

groeten

hubert

Geplaatst in Snow Mailing.

3 reacties

 1. Hey Hubert, uit wat bestond die training eigenlijk in Brussel? Wat is de sneeuw snel gesmolten zeg, even snel en spectaculair verdwenen als dat ze gekomen is een week geleden. Wat een dooi!
  Greetz

  Die trainingsdag handelde omtrent Internet rechtszekerheid in de Europese Unie… en ja, zoals ik voorspeld heb, smelt de sneeuw bij positieve temperaturen en regen extra snel…

 2. Wat dooit het daar snel, hier heeft het een hele week gedooid en zelfs vandaag liggen er nog enkele laatste ijsresten.
  Of hadden we in het noorden van het land zo een taaie sneeuw ?
  Wat me een week geleden wel verbaasde waren de weerberichten van Deboosere waarin men melde dat het om 20.00 uur vrijdagavond pas beginnen sneeuwen is hier in noord Antwerpen (Essen) terwijl het om 15.30 al begonnen was, en vrij snel stevig doorsneeuwde met een flink pak sneeuw dus tot gevolg. Was jaren geleden dat ik het nog zolang zo hard zien sneeuwen had, en dan de wind erbij…..echt winters dus met vele gebroken bomen en takken tot gevolg….Laat ons hopen dat Koning Winter nog eens stevig terugkeert met een portie sneeuw die wekenlang mag blijven liggen hier!!!
  Groeten aan de oostkantons!!

 3. Zoals de foto toont, zo zagen wij het ook dit WE. Vandaag was het nog minder goed weer dan gisteren, vandaar eens niet te voet op verkenning maar met de wagen. Eerst naar Nidrum-op zoek naar de skipiste zodat we daar bij de volgende sneeuwval ‘blind’ naartoe kunnen rijden- dan via Elsenborn ( wat me toch wat tegenviel: de meeste huizen zijn zoals de kerk met schalies bedekt ) naar Wirtzfeld: heel wat gezelliger en verrassend genoeg was daar nog ’n straatje waar de sneeuw nog zó dik lag dat we er ons vast reden. OK, geef toe dat we het gezocht hebben. Jawel, zonder winterbanden maar door kettingen op te leggen geraakten we terug op de weg en hopelijk is er tegen morgenvroeg niets meer te merken van dat geploeter daar. Dus mensen, luister naar de goede raad van Hubert en trek niet onvoorzien naar de sneeuw. Eind goed al goed. Bewijs: we zijn al terug in Stabroek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.