Nieuwe Webcam gearriveerd

Update 14.00 uur. Nog altijd motregen en positieve temperaturen in de Oostkantons. De vooruitzichten voor later deze week zijn wel dat het kouder wordt, maar het zou ook droger worden. Dat betekent dat we later deze week nog geen nieuwe sneeuwval mogen verwachten.


Klik op foto om in te zoomen

De camera die Jochen vrijdag heeft besteld in Amerika is daarnet hier in Wirtzfeld afgeleverd.

Een van mijn overwegingen is om eventueel deze camera op ons dak aan de schoorsteen te bevestigen…


Klik op foto om in te zoomen

Wordt dan wel moeilijk om de lens schoon te maken ingeval deze zou natregenen… nou, ja, laten we eerst eens checken hoe goed deze camera dan wel is, want we hebben een 30 dagen “geld terug garantie” kunnen bedingen. Dus eerst uitgebreid testen voordat we hem definitief ergens ophangen. We houden jullie op de hoogte, en jullie mening wordt dan ook later deze week gevraagd.

Geplaatst in Snow Mailing.

3 reacties

  1. Tja, zo gaat het vanacht wel druk worden op de daken! 😉 Vraag me wel af of het vogelperpectief vanaf de schouw veel meer gaat geven dan gewoon op ooghoogte? Dat beetje verschil mag het ongemak voor gebruik toch niet in de weg staan lijkt me!
    Groetjes Steve
    Antwerpen

  2. Bedenking: Indien dit een schouw is waar in gestookt wordt kan ’t wel eens zijn dat de rook en rookaanslag het zicht gaat belemmeren. Het kan niet zijn dat je er zóveel voor over hebt om elke week op het dak te kruipen om de lens schoon te vegen…

    Inderdaad, ook daarmee moet ik natuurlijk rekening houden… We zullen zien waar de beste plaats is

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.