Update 22.45 uur

Het heeft deze avond nog af en toe gesneeuwd. Karel Holvoet geeft hieronder zijn voorzichtige inschatting van de ontwikkeling voor de rest van deze week:

“…Dag Hubert, Ik heb zeer snel eens de kaarten bekeken en het kan sneeuwen in de nacht van woensdag op donderdag en donderdag tot rond de middag. Gemiddeld 5 cm is mogelijk op de hoogten, lokaal zelfs 10 cm. Maar ik bekijk het vannacht beter nog. De weerinstituten zijn zeer sceptisch en zien slechts wat smeltende sneeuw, ik ben positiever gezind maar dus moet ik het grondiger bekijken straks, want ze zullen wel een reden hebben.
Die sneeuw zou dan blijven liggen en voor matige vorst zorgen op vrijdagochtend want dan stabiliseert de atmosfeer en hebben we enkele droge en redelijk zonnige dagen met een mogelijke inversie. Verder heb ik niet gekeken maar licht winters blijft het dus bij jullie de komende dagen….”

Geplaatst in Snow Mailing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.