Verrassing voor mijn Volvo Dealer

En over de verrassing voor mijn garagist gesproken:

Ik heb een Volvo cabrio, maar lezers die onze website al jaren lang lezen, weten dat ik verleden jaar een speciale hardtop (harde kap) heb gekocht.

Het leuke aan de geschiedenis is, dat mijn dealer altijd heeft beweerd dat er geen hardtop voor dit model van Volvo bestaat. Maar via het internet en google ben ik dus erachter gekomen dat de firma Wiesmann in Duitsland dergelijke hardtops fabriceert, en verleden jaar heb ik deze dan in Nederland gekocht en laten monteren.

En omdat ik nog niet met mijn hardtop voorgereden ben (in de zomer is die niet op mijn cabrio gemonteerd en gebruik ik gewoon de stoffen kap) had mijn Volvo dealer deze dus nog niet gezien. En inderdaad, niet alleen de monteurs, maar ook de baas himself kwam er speciaal voor uit zijn kantoortje. En moest toegeven dat het een mooie constructie is.


Klik op foto om in te zoomen

En moest dus inzien dat er wel hardtops bestaan voor dit model auto. Voor hem een gemiste kans om aan mij te leveren…. Natuurlijk probeerde hij nog aan te stippen dat er binnenkort een nieuwe Volvo cabrio leverbaar wordt met opklapbaar hard dak, maar daar ben ik voorlopig niet in geïnteresseerd. De combinatie hardtop in de winter en stoffen dak om tijdelijk open te kunnen rijden in de zomer zijn voor mij op het ogenblik optimaal om deze wagen nog best 5 jaar langer te kunnen gebruiken.

Geplaatst in Snow Mailing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.