Onze nieuwe webcam

De resultaten van onze nieuwe webcam na diverse fijn instellingen…

Webcam picture of Wirtzfeld Belgium
Powered by StarDot NetCam Klik op de foto om het origineel webcam formaat te laden…

Zoals je kunt zien is ook een gedeelte van de weg van Büllingen naar Wirtzfeld zichtbaar in het linker beeldgedeelte. Daaraan kun je in de toekomst dus zelf snel zien of het regent, of dat er sneeuw op de weg ligt, of dat de weg droog is.
De boomstronk links onder in beeld is 55 cm hoog (net boven de tekst “Wirtzfeld”. Ook een indicatie voor als er sneeuw ligt…

Graag jullie mening over de kwaliteit in het enquête paneel hier rechts beneden…

Geplaatst in Snow Mailing.

7 reacties

 1. Het beeld is echt veel verbeterd,ik kijk er dagelijks naartoe in de winter. maar hoe komt het dat die temperatuur zo hoog staat (28.5gr). Kan je ook de temperatuur van buiten mee lezen? Groetjes
  Amateur weerman Mich

  Dat is de binnentemperatuur in de camera. Omdat die binnen staat is die temperatuur dus best aangenaam. Een buitentemperatuur meter kost ± 200 EUR extra…

 2. indrukwekkend wat jullie allemaal doen; ik kom elk jaar rond carnaval een paar dagen naar Wirtzfeld; via deze site blijf ik op de hoogte de rest van het jaar; dank voor de info die jullie bieden; doe zo voort!
  groetjes; wilfried – Aalst

 3. Mooie plek voor de webcam! Woon in het noorden van Nederland en ga regelmatig een weekendje naar de ardennen voor ontspanning. Vooral s’winter houd ik de webcam met o.a. uitzicht op de (sneeuw) meetlat op wirtsfeld.be in de gaten om te weten of het zin heeft om mijn langlaufs wel of niet mee te nemen.

 4. Schitterend werk jongens.Maar die boomstronk van 55cm,welke bedoel je precies?Is dit de stok die rechtop staat,niet de maatlat maar links ervan? Groetjes fred-Waarschoot

  Helemaal links in beeld, onderaan, net boven de tekst “B-4760 Wirtfeld” staat een boomstam van een berkeboom (mijn vroegere hakblok om hout op te hakken). Die bedoel ik dus… De rood-witte meetlatten zijn er pas later bij gekomen, Jochen was gisteren aan het testen of we daar ook een meetlat systeem kunnen installeren… Maar die meetlatten staan meer naar het midden. Ik spreek dus over LINKS in beeld.

 5. ‘k Ben al blij dat niet alleen Ik een loep nodig had om die kapblok te vinden. Maar deze webcam geeft toch prachtig beeld hoor! Enne, Hubert, ik heb altijd geleerd “hoe meer zielen, hoe meer vreugd”. Deugd is nog iets anders dacht ik 😉 Benieuwd wat het weer gaat doen: mijn dochter komt voor 5 dagen naar Weywertz… Groetjes, Mies – Stabroek

  Mies, inderdaad, vreugd zou beter zijn. In dit geval bedoelde ik echter: hoe meer zielen, hoe meer advertentie inkomsten, en dat doet dus deugd… maar geeft dus ook vreugde…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.