Nieuw Netcam Menu

Jochen heeft vandaag nog een nieuwe menu optie hier rechts ingebouwd: onder de afdeling Inhoud, menu optie “Het Weer – Webcams” vind je nu ook een menu optie Netcam Beeld waarmee je direkt naar de grootste webcam afbeelding van onze nieuwe webcam kunt springen.

Geplaatst in Snow Mailing.

Eén reactie

  1. PRACHTIG ! Alleen een beetje donker nu. Wachten tot morgen om in alle eer en glorie nog dichterbij te kijken. Proficiat, jullie verdienen een standbeeld! Bij ons is de soep klaar…

    Mies, we hebben van de leverancier uit Californie de raad gekregen om de intensiteit van het beeld te orienteren naar de lucht, zodat de wolken ten alle tijde zichtbaar zijn. Daarom wordt het beeld op de voorgrond iets donkerder. Probleem is dat we moeten kiezen: ofwel de wolken duidelijk zichtbaar, ofwel de voorgrond lichter. Morgen zullen we laten afstemmen wat onze lezers willen… En dat met die soep… is dat een uitnodiging om bij jullie voorbij te komen…?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.