Pottenkijkers

Op veelvuldig verzoek vandaag nog eens een foto uit de keuken… ik heb vandaag nog eens huisman gespeeld, en als jullie hier al lang mee lezen, dan weten jullie dat ik er nogal een handje van heb om iets klaar te maken dat niet al te veel werk vraagt… Voila:


Klik op foto om in te zoomen

Menu van de dag: Spaanse groenteschotel, kippevleugeltjes en aardappelen. Geen soep vandaag.

Geplaatst in Snow Mailing.

2 reacties

  1. Beste Hubert, wanneer ik u foto zag van de Spaanse groenteschotel kan ik alleen maar zeggen dat het jullie maar goed mag smaken. Wat is uw specialiteit? kookt u ook voor de Kerstfeest ? zo ja wat ga je dan klaarmaken ? Ik moet u toegeven dat ik weinig mannen ken die goed kunnen koken. Allé, proficiat met u kookkunst.

    Alle zeg, Marie-Jeanne, ik dacht dat je alleen maar voor El Gouna interesse had? Nu kijk je hier ook al op de website? Maar dat mag best, hoor! Mijn specialiteit: alles wat lekker en snel klaar te maken is, voornamelijk diepvries en blik… Mijn “niet specialiteit”: fijne sausen… dat wil me maar niet lukken… Groeten, Hubert

  2. Beste Hubert, alsof Marie-Jeanne mijn gedachten kon lezen…Ik wou net vragen of je geen vrouwelijke fans had….Een man die kookt… Over de soep: er is nog over! Heel eenvoudig en snel klaar: 1/2 kilo ui, 3 aardappelen, 1 wortel, 1tak selder: alles grof snijden en gaar stoven in wat boter. Dan bouillon van italiaanse kruiden (2 blokjes) dan 100gr gerookte rauwe ham fijn snijden en erbij voegen, de mixer erin en in het bord gemalen kaas erbij. Heel eenvoudig en heel lekker-al zeg ik het zelf. En wat dat donker webcambeeld betreft: dat komt omdat ik de gewoonte heb om nog gauw voor zondsondergang nog eens te kijken maar vandaag kwam ik te laat – vanwege de soep- Je verklaring waarom het beeld donkerder is op de voorgrond spreekt vanzelf. Hetzelfde effect verkrijg je uiteraard ook als je een foto neemt en de wolken er nog bij wil.

    Mies, bedankt voor het recept, zal ik eens uitproberen, klinkt lekker. Mijn vrouw en ik kennen overigens MJ persoonlijk van El Gouna, ze was daar een tijdje onze buurvrouw in een gehuurd appartement. En ik kook niet alleen (af en toe), ik doe ook af en toe de ramen, stof en stofzuig, en de vloer schrobben doe ik ook af en toe. Lees maar eens de berichten in maart en april dit jaar op onze website. Aan de wasmachine ga ik echter niet graag, en strijken kan ik ook al niet, maar als ik in El Gouna ben (ik was er dit jaar ca 3 maanden waarvan 2.5 maand alleen) moet ik ook voor mezelf kunnen zorgen. Maar ja, daar kost de droogkuis een habbekrats, dus hoef ik niet te wassen of te strijken (behalve dan de handdoeken wassen, dat kan ik ondertussen…). Over vrouwelijke fans: een gentleman geniet en zwijgt… Mijn 4 schoonzussen vinden alleszins dat ik maar bij de landvrouwen lid zou worden… Jaja, Tupperware parties bijwonen en zo (nou ja, lingerie parties kunnen mij wel interesseren). Over de webcam beelden zullen we morgenvroeg een enquête beginnen. Groetjes, Hubert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.