Update 11.00 uur

Update 11.00 uur: Stralend blauwe hemel, maar temperaturen nog onder het vriespunt. Prachtig weer om te komen wandelen in de Oostkantons. Hangt er nog mist in de rest van België?

Beeld 1 Beeld 2
Geplaatst in Snow Mailing.

9 reacties

 1. In Stabroek ( Noord-België) geen mist gezien, stralende zonsopgang, nu felblauwe hemel. Onze dochter is op komst naar Weywertz om te wandelen.

 2. Mist was opgetrokken rond elf uur. Hier in A’pen ist nu slechts +1gr. Minimum was -3.4gr. Voor het eerst deze winter was de vijver bevroren met een dun laagje.
  Groeten , Ps: Mooi uitzicht in Wirtzfeld!

 3. In Leuven hangt er ook nog steeds een dichte mist. Alhoewel de mist wat opgetrokken was rond 11 uur is het zicht nu niet eens meer 50m.Vriendelijke groeten
  Katleen

 4. Tot vanmiddag 12 uur hing er hier in Peer (Limburg) een felle mist, nu om 14u21 is er een stralende zon, maar het blijft fris (+0.5 °C).Groeten,
  Roel Eerlingen

 5. Vanuit Denderhoutem bij Aalst zonnige groeten van zonsopgang tot nu met prachtige blauwe hemel. De bevroren rijp houdt stand in de schaduwrijke plaatsen. Tot later !

 6. Hele dag helder weer, geen zuchtje wind. De rijm is nog aanwezig in de schaduw. Minimumtemp deze nacht was -3° in thermometerhut: speciaal gaan zien Hubert! (Stabroek officieel weerstation) Meteen koudste nacht deze winter.

 7. Hier in Assenede zag het wit door de aangevroren (of is het aangevrozen?) mist. De ramen van de auto waren dus ook aangevrozen, stevig moeten krabben…. In de loop van de dag een stralende zon met een temperatuur van iets boven het vriespunt.
  Beste groeten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.