Update 15.30 uur

Het blijft lekker droog koud in Hoog Belgie, er is een beetje sluierbewolking. Een fantastische middag. De ene zal bij zulk weer liever een partijtje golf spelen, een ander liever in een warm bed blijven, ik ben vanmiddag ook aktief geweest, en wel mijn stok (bezem) gepakt, maar geen balletje kunnen slaan. Wel een frisse neus gehaald.

Beeld 1 Beeld 2

Ik heb namelijk deze namiddag de inrit en de trap schoongemaakt van de bladeren die er sinds de laatste sneeuwval aangeplakt bij lagen. De volgende sneeuw komt beslist deze winter en dan is het handig als die bladertroep er niet meer ligt wanneer ik er met de sneeuwfrees over heen ga.

Beeld 1 Beeld 2

In het voorjaar heb ik over het dilemma van de boomstronken geschreven… laten staan of gebruiken als brandhout. Ik heb toen veel reakties gekregen dat ik die boomstronken maar beter zou laten staan als levensruimte voor kleine diertjes. Daarom vandaag nog eens enkele foto’s, zodat jullie er van mee kunnen genieten. Zoek de hagedis en de fret op deze 2 foto’s. Veel zoekplezier.

Geplaatst in Snow Mailing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.