Zondag, 11 December 2005


Klik op de foto om in te zoomen

Zonnig maar koud, weinig wind. Ideaal weer om te wandelen in Hoog België. Kom naar de Oostkantons, maak kennis met de hotels in onze streek en informeer of er nog plaats is voor Kerstmis of Nieuwjaar. Dan hebben we waarschijnlijk weer een pak sneeuw liggen.

Of kom de routes naar de ski pistes vandaag verkennen, zodat je straks, als er opnieuw sneeuw ligt weet, waar je naar toe moet.

Geplaatst in Snow Mailing.

4 reacties

  1. geachte
    we zijn een gezin uit vlaanderen en komen elk jaar met kerstmis naar de hoge venen maar dit jaar zijn we er wegens omstandigheden er dit jaar niet bij met heel veel pijn in het hart want heb mijn hart verloren in de hoge venen want we hebben vorige winter gelogeerd in wirtzfeld en lag er behoorlijk wat sneeuw die de kerstsfeer nog wat vrolijker maakte . volgende jaar zijn we er zekers terug en hopen dat er dit jaar met kerst en nieuwjaar er in vlaanderen ook eeens sneeuw ligt ! hopen maar dus
    vriendelijke groeten dirk

  2. Hubert, je spreekt over sneeuw voor de eindejaarsperiode hierboven…..is dat geen gewaagde uitspraak ?

    Niet helemaal zo gewaagd:… de laatste 20 jaar heeft het tenminste met oudejaar opnieuw sneeuw gegeven…, witte Kerst is er jammer genoeg en inderdaad niet altijd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.