Update 10.30 uur

Update 10.30 uur: net terug van de bibliotheek in Büllingen (2 boeken van Henning Mankell…). Als er bij ons sneeuw ligt, blijven wij meestal lekker binnen en laten de sneeuw over aan de toeristen… En dan is een goed boek een prima tijdverdrijf. Moest natuurlijk wel natuurlijk eerst mijn auto sneeuwvrij maken. Dat is dan de wintersport zoals wij die hier kennen.

Hieronder twee foto’s die ik onderweg vanuit mijn auto heb genomen en die duidelijk laten zien dat de hoofdwegen goed berijdbaar zijn, maar de binnenwegen (zoals die naar Wirtzfeld) natuurlijk alleen met winterbanden te berijden zijn.


Klik op de foto om in te zoomen

Van Büllingen richting Rocherath


Klik op de foto om in te zoomen

Vanuit Büllingen komende richting Rocherath: Afslag naar links gaat naar Wirtzfeld. (welke afslag? jawel, naar links loopt een weg….)

Geplaatst in Mijn boeken, Snow Mailing.

Eén reactie

  1. ik heb een vraagje hubert …., ik heb de poll in de gaten gehouden de laatste 2 weken over het stemmen van .. of er sneeuw licht .. ma wat mij op valt is dat het aantal stemmen op nee de laatste 2 dagen sterk omhoog gegaan zijn …? wat denk jij eigenlijk zelf van de verwachting op sneeuw met kerst … als ik eerlijk mag zijn is de kans redelijk tot zeer klein op sneeuw …. groetjes albert …

    inderdaad, op het ogenblik schijnen meer mensen op nee te stemmen… Mijn indruk: het zal wel weer zoals alle jaren zijn: kerstavond zelf nog geen sneeuw, misschien een beetje op eerste of tweede kerstdag in de namiddag… Volgens de laatste berichten zal het volgende week weer wat warmer worden, maar de afkoeling tegen het volgende weekend is niet zo groot als eerst gehoopt. Afwachten en thee drinken, zou ik zo zeggen. We moeten het toch nemen zoals het komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.