Zondag, 18 December 2005

Update 08.00 uur: 12 cm sneeuw, – 2 ° C, zwaar bewolkt, maar minder wind. Toestand op de wegen normaliseert zich, alleen de binnenwegen zijn nog plaatselijk glad. Ik twijfel eraan of er vandaag ski pistes zullen openen… Net een beetje te weinig sneeuw.

Jochen heeft meer dan 4 uur nodig gehad om naar de luchthaven in Frankfurt te rijden, en ca 3 uur om samen met Mike terug te komen. De rit schijnt geen pretje geweest te zijn. Maar alles is zonder ongelukken verlopen en wij natuurlijk weer blij Mike terug te zien. Straks meer…

Geplaatst in Snow Mailing.

Eén reactie

  1. Beste Hubert, Wij zijn een Nederlands gezin die al jaren lang in de Ardennen onze zomer voor-najaar en sinds enige tijd ook onze wintersport vakantie doorbrengen. We willen je laten weten dat we iedere dag je website bekijken en aan je berichten veel plezier beleven.
    Veel dank en fijne feestdagen, Marcel en familie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.