Enkele pistes al open!

We kregen daarnet van de Dienst voor Toerisme via E-Mail de mededeling dat enkele ski pisten vandaag geopend zijn… en wel in Bütgenbach en in Losheimergraben
Ondertussen hebben zij hun website ook aangepast.

HIER KLIKKEN.

Een nieuwe URL werd ons daarnet als Comment door Yann meegedeeld met enkele andere ski pisten die niet in de Oostkantons liggen, maar misschien ook interessant zijn voor jullie:

HIER KLIKKEN

Toch moet ik de bedenking meegeven dat 10-15 cm toch wel een beetje magertjes is om te langlaufen…. Maar om te sleeën is het mischien al voldoende.

Voorzichtig op de weg!

Geplaatst in Snow Mailing.

5 reacties

 1. eerlijk gezegt in de omgeving van st vith licht tussen de 15 en de 20 ik ben vanmorgen naar school gegaan en daar lag dus echt wel meer sneeuw dan hier in weiswampach …. en de temp° is nog altijd -2 graden dus eerlijk gezegt vind ik dat de temp° erop achteruit is gegaan dan omhoog gegaan is ( ben net terug van mijn examen te maken ) lol groetjes albert 😉

 2. leuk voor jullie daar. Goed voor de inkomsten.
  Gisteren ook naar Monschau geweest naar de kerstmarkt. Begon het toch te sneeuwen tegen 5u. Reed terug rond dat uur via Botrange naar Eupen. SPIEGELGLAD. Heb 4 winterbanden maar twas toch opletten geblazen hoor. Men auto was intussen ook 1 ijsblok geworden! Wel mooi kunnen wandelen smiddags op de Botrange. En langlaufers waren ook al aanwezig in de voormiddag.

 3. Quote: dat 10-15 cm toch wel een beetje magertjes is om te langlaufen….
  Vind het dan wel grappig dat op die site die jullie vermelden zelfs de Baraque Fraiture geopend is voor ALPINE SKI. Heb daar toch vragen bij??? Steve

  Vind ik ook, Steve. Ik kan alleen maar de sites doorgeven, ik ben niet verantwoordelijk voor hun informatie. Bovendien ben ik geen supporter van die site… Ik heb die alleen vermeldt omdat iemand ons die site aanbevolen heeft en ik iedere site een faire kans wil geven. Ik vind dat 15 cm het minimum vereiste is voor langlaufen en 20-25 cm voor Alpine ski. Maar de echte skiers onder onze lezers zullen daar misschien ook nog hun mening over willen geven.?

 4. is inderdaat een beetje raar een zeker als je denkt dat de sneeuwkwaliteit nog eens niet optimaal is :d och jaa ik denk dat dat zal verbeteren want v

 5. was nog nie uitgepraat maa drukte per ongeluk op enter …. maja ik wou dus zeggen dat er van regen hier boven geen sprake is … hier sneeuw het nog altijd dus het duitste weerstation zat er helemaal naast … ze zeiden namelijk vanaf 560 mtr sneeuw … maar hier ben ik op 514 mtr en het sneeuw nog lekken met mist ens zo verder 😉 lol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.