Maandag 19 December 2005

Tussen 12 en 15 cm sneeuw in Hoog België. Regelmatig nog nieuwe sneeuwval deze ochtend. De neerslag kan als ijsregen in laag en midden Belgie neergaan. Gevaarlijk gladde wegen zijn dus mogelijk!

Aangezien de temperaturen zouden stijgen, zullen er zover mij bekend is geen ski pistes openen vandaag.

Geplaatst in Snow Mailing.

3 reacties

  1. Hubert, waarom zijn de beelden van de sneeuwmeter zo onduidelijk? Ik kan er ook niet meer het aantal centimeters op aflezen.

    Groetjes

    Jeroen, de cm instelling is net weer terug in orde gemaakt deze nacht door jochen. Muis op de lat leggen, even wachten, dan verschijnt de cm aanduiding. Waarom jij die niet kan zien weet ik niet. De beelden van de sneeuwmeter zijn wat donker omdat er veel licht op de sneeuw en in de ruit reflekteert. Dat valt niet te verbeteren. ik vind echter dat die beelden toch duidelijker zijn dan vroeger, voordat we ook voor de sneeuwmeter een andere camera hebben geïnstalleerd.

  2. ok bedankt Hubert, nu kan ik het wel lezen hoor, de optie zal gewoon enkele dagen niet gewerkt hebben volgens mij. Het beeld van de meetlat was ook voor de sneeuw vrij donker ten opzichte van vroeger, kwaliteit is daarom niet slechter hoor, misschien de cam wat verplaatsen? In elk geval doe zo voort, jullie leveren schitterend werk..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.