Update 16.30 uur…

Heb net gezien dat er een aantal aardige reakties zijn geplaatst in ons Forum. Sommige zijn echt wel leuk om te lezen! Gebruik de link hier rechts om naar ons Forum te gaan.

Hier in de Oostkantons is de temperatuur vandaag niet boven het vriespunt uitgekomen. Wat betekent dat de sneeuw er nog altijd ligt. Wel werd het in de loop van de namiddag erg mistig door laaghangende wolken of misschien toch dooimist? Door het hogedruk gebied dat zich boven België opbouwt kan deze mistvorming ook de komende dagen blijven hangen. Maar zolang de temperatuur niet stijgt, zal de sneeuw ook nog enkele dagen blijven liggen.

Over enkele dagen is het bovendien Kerstmis… dus… witte Kerst?

Geplaatst in Snow Mailing.

2 reacties

  1. Hallo

    Terug in Oosthoven, gem. Oud-Turnhout, na een heerlijk weekend Wirtzfeld. T’is nog geen winter en al twee sneeuwrijke vakanties gehad. Onze favorieten wandelingen, rond het meer en passages in Butgenbach (Bruhls) en Berg (Kupper) en naar Bullingen (Eifelstube) via de gelijknamige berg, op zaterdag en zondag, voor de rest goed gekookt en bezig geweest in de kelder met ons hout (nieuwe allesbrander voor centrale verwarming werkt prima). De Kerstdagen hier maar tegen oudjaar zijn we er weer en wel voor maar liefst 10 dagen. Ook wij duimen dat de sneeuw volhoudt of beter nog vermeerdert in dikte.

    Paul

  2. de temp° is hier net boven 0 graden gekomen …. hoe dat kan weet ik ook niet … en beetje regenval … ik denk dat wij hier geen witte kerst halen maar op daar bij jullie 100 mtr hoger zekers 😉 :'( lol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.