Update 10.30 uur

Zul je altijd zien…. Net had ik mijn laarzen uitgetrokken na een kwartiertje zwoegen om onze inrit schoon te maken, komt toch de traktor van de gemeente om de stoep sneeuwvrij te maken. Had ik me dat werkje eigenlijk kunnen besparen…


Klik op de foto om in te zoomen


Klik op de foto om in te zoomen

Geplaatst in Snow Mailing.

2 reacties

  1. Hallo, Blijkbaar leest uw gemeente ook uw website. 😉

    Men zou het bijna denken, alhoewel ik dat niet geloof totdat ze me dat bevestigd hebben!

  2. hoi, Hubert dat kennen we. Alleen bij ons ligt de stoep dan voor de helft terug vol. Die van de gemeente Bütgenbach hebben misschien een andere werkmethode en denken dat we wat meer beweging kunnen gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.