Update 14.00 uur

We kregen overigens vandaag enkele brieven binnen om onze websites te laten registreren in een zogenaamd belgisch internet register. Voor de luttele prijs van 858 EURO per domain per jaar als men het kleingedrukte beneden aan de pagina goed doorleest. Het briefpapier van de bewuste firma die de brieven vanuit Oostenrijk verstuurt, ziet er een beetje uit als dat van Belgacom, maar heeft natuurlijk niets met Belgacom te zien. Daarom aan iedereen het advies als men ook zo’n brief krijgt, er goed over na te denken of men zich in een dergelijk register wil laten opnemen. Ik noem hier geen namen, want er zijn in Duitsland al firma’s verklaagd omdat ze ervoor gewaarschuwd hebben.

Meer informatie over dergelijke praktijken vind je onder meer: hier.
En ook hier. U kunt natuurlijk ook bij Google zoeken.

Jammer genoeg zijn in het verleden al enkele websites die voor dergelijke praktijken gewaarschuwd hebben, door de betreffende firma’s verklaagd worden. Een aanval op de vrije meningsuiting. Daarom wijzen wij erop dat de website WWW.WIRTZFELD.BE een produkt van de firma EUREGIO.NET NV is. De voor euregio.net nv bevoegde Rechtbank zetelt te Eupen, Belgien. De interessen van euregio.net nv worden door het advokatenkantoor CMS DeBacker behartigd.

Geplaatst in Snow Mailing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.