Virtuele winterwandeling in Wirtzfeld

Met het mistige natte winterweer dat we op het ogenblik hebben, kun je in een depressieve stemming vervallen. Een goed middel om daar tegen in te gaan is onze virtuele winterwandeling door Wirtzfeld (klik) die een aantal foto’s tonen die ik vroeger eens gemaakt heb tijdens een wandeling door ons dorp. Klik op de eerste pagina op de pijl naar rechts en blijf dat doen, zo krijg je een honderdtal foto’s te zien die die wandeling documenteren.

Daaruit zie je dat er nog mooie tijden op ons te wachten staan zogauw als de sneeuw weer bij ons is aangekomen. Veel plezier!

Hubert

Geplaatst in Snow Mailing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.