Update 22.00 uur

Karel Holvoet heeft zich daarnet gemeld met zijn nieuwste weersvoorspelling:

Dag Hubert,
Insgelijks mijn beste wensen voor de feestdagen. Het wordt de komende 72u zeer spannend Hubert! Het gaat vanaf morgen (maandag) vriezen én sneeuwen. Lokaal valt er veel sneeuw maar het is nog niet echt mogelijk te zeggen waar dat zal zijn in de Ardennen en hoeveel. Algemeen genomen zitten de Hoge Venen tegen dinsdagochtend volledig dicht en is winterpret aan de orde van de dag.

Ik ben eens gaan piepen op de site van het KMI en zij zien het ook goed zitten voor morgen met rond de 10 cm.

Laat het maar sneeuwen zou ik zo zeggen. Het is en blijft opvolgen morgen want de weersituatie is apart en daarom juist extra spannend. Een missertje is dan ook evenwel snel gemaakt… Beter dat dan een schuivertje! De dagen daarna bar winterweer met ‘Dauerfrost’. Hubert, je mag al niet klagen denk ik deze winter wat sneeuw betreft, het kan slechter. groeten en tot snelmails voor een update,
Karel

Geplaatst in Snow Mailing.

Eén reactie

  1. Beste, hartelijk dank voor uw buitengewoon programma. En eveneens voor de mogelijkheid, het zoeken op naam en nummer. Gewoon fantastisch. Proficiat. ik wens jullie eveneens prettige feesten. Joe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.