3 reacties

  1. Hubert en familie, ook voor jullie een zalig Kerstfeest, een goede gezondheid en vrede aan allen op deze wereld. Wat de Witte Kerst betreft…..dat is een “nee” geworden dus. ( de sneeuwresten tel ik alvast niet mee). Nu maar hopen dat de voorspelde afkoeling voor de komende week toch een lading sneeuw zou meebrengen…. Hier in Essen (noorden van Antwerpen) was het deze ochtend zonnig, dan kwamen er nevelsluiers opzetten (erg mooi na al de donkere dagen) en de temperatuur deed een stapje terug van +4 (8.00 uur) naar +2 en intussen is het weer bijna +4 (11.00 uur). Ook wij blijven hopen op een wit landschap of op schaatsweer! Groeten en een fijne dag !

  2. Aan Hubert en huisgenoten, vrienden en alle fans van Hubert een zalige Kerst. Zoals Peter zegt ook in Stabroek een stralend zonnige dag waar zelfs de meeste Paasdagen niet aan kunnen tippen.. Benieuwd of komende week zo koud en ‘sneeuwerig’ wordt als voorspeld. Nog een prettig jaareinde!

  3. Aan iedereen een zalig Kerstfeest. Zoals op de meeste plaatsen in Vlaanderen was er hier in Halle rond 12.00 uur een stralend blauwe lucht. Indien het weer het toelaat kom ik volgende week naar de Hoge Venen en uiteraard ook de Oostkantons. Nog prettige eindejaarsfeesten voor iedereen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.