Update 11.00 uur


Wirtzfeld, Belgie

Het sneeuwt verder in Hoog België. Net terug uit de hoogmis in Wirtzfeld die prachtig onderlijnd werd door het zangkoor St.Cäcilia.

De stemming was echt zoals het hoort met Kerstmis: toen iedereen uit de kerk kwam was het nog altijd aan het sneeuwen; het laatste uur is er beslist 3 cm sneeuw bijgekomen.

Iedereen dus druk bezig zijn auto van onder de sneeuw vrij te maken en ondertussen een vrolijk “Frohe Weihnachten” naar de voorbijgangers roepen.

Christmas as it should be…


Wirtzfeld, Belgie

Geplaatst in Snow Mailing.

7 reacties

 1. Hubert, het is moeilijk om me daar een voorstelling van te maken. Bij het ontwaken deze morgen – vrij laat- had ik het gevoel dat het lente was. Ook nu straalt de zon zoals nooit tevoor. Zelfs de ‘vriesganzen’ vlogen richting Noorden! Maar het belooft voor als we vrijdag aankomen! Groetjes

 2. Ook hier in Amsterdam schijnt het zonnetje alsware het lente maar je foto’s van een sneeuwovergoten Wirtzfeld zijn me meer aan het hart. Ik wens je nog een heerlijke kerst toe (en aan iedereen die dit leest natuurlijk), veel sneeuwplezier en ik hoop dat je ons nog vaak en veel mag verblijden met ’t aanzicht van fraaie winterlandschappen daar in Hoog Belgie.

 3. Hoi Hubert,
  Ook hier in Zoetermeer lijkt het wel lente. De zon schijnt volop.
  Er wordt wel sneeuw voorspelt voor de komende dagen, maar ja dan is Kerstmis weer voorbij dus ook dit jaar weer geen witte Kerst 🙁
  Nog een prettige dag.
  Groetjes, Dirk

 4. Hallo Hubert. Ik wil met mijn gezin morgen jouw omgeving onveilig komen maken vanuit Nederland. Komen wij toch nog in de echte kerstsfeer.
  Kun jij mij misschien een locatie adviseren waar de kinderen met de slee goed van een berg af kunnen sleeen.

  Groetjes uit het te zonnige Nederland

 5. Hallo Hubert, hier in Antwerpen schijnt de zon volop. De maximum van 6gr hebben we gehad en het kwik zal verder omlaag zakken. De volgende dagen zijn dan ijsdagen tot eind deze week met een beetje sneeuw. Dus vanavond lekker bij de openhaard zitten met een goed glaasje wijn! Groetjes van ons.

 6. A new era has finely begun as most of you know the past year was our best so far &
  hopefully the first of many yet to come.
  We do not have many things to say about the years to come except this
  Try to make the best of each day and the things you really like but keep 2 things in mind respect your fellow creatures & this amazing bi bol we live on.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.