Zware sneeuwval

Sinds 18.00 uur valt er opnieuw, soms erg heftige, sneeuwval. Volgens Karel’s voorspelling zal er morgenochtend zeker 10 cm bij ons in Hoog België liggen. Dinsdag, Woensdag en Donderdag zouden er nog meer sneeuwbuien kunnen vallen. Temperaturen in de Oostkantons blijven de komende dagen negatief, de sneeuw zal dus blijven liggen.

Geplaatst in Snow Mailing.

2 reacties

  1. Deze winter al heel wa sneeuw gehad duidelijk :). dat geeft toch het echte wintergevoel. Niet zoals op Kerstdag toen het hier ruim 5°C was. De kerstsfeer is toch duidelijk minder. Het zal ook serieus koud worden deze week, maar jullie zijn daar waarschijnlijk al wat meer gewend aan. Hier heeft het rond 17u ook hevig gesneeuwd maar de temperatuur was nog positief dus bleef het niet liggen (wel niet aangenaam als je aan het joggen bent :)). Waarschijnlijk zullen ook wij hier voor vrijdag geen positieve temperaturen meer optekenen. Hopelijk zijn er weinig problemen op de weg komende dagen, je weet hoe sterk Vlamingen zijn als het wat glad wordt :D.
    Doe zo voort met je site! Als het winters wordt, kom ik zeker elke dag even kijken hoe het daar is. Schitterend om de updates, verhalen, voorspellingen en foto’s te bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.