Update 10.15 uur

Er valt op het ogenblik slechts lichte stofsneeuw in de Oostkantons, die dus de hoogte van de sneeuw nauwelijks doet beinvloeden. De toestand op de hoofdwegen in Hoog België is probleemloos. De binnenwegen kunnen met een sneeuwlaag bedekt zijn, maar de strooidiensten hebben bij ons in het dorp al “gravel” gestrooid zodat ook hier geen grotere problemen optreden.


Wirtzfeld, Belgie

Geplaatst in Snow Mailing.

2 reacties

  1. Dag Hubert,Zou u mij kunnen zeggen of er donderdag langlaufpistes open zullen zijn?
    Vooral in gouvy. Alvast badankt.

    Ik kan onmogelijk voorspellen hoeveel sneeuw er nog bij zal vallen, nu ligt er nog echt te weinig, maar als alles komt zoals de voorspellers het geloven zou het moeten lukken voor donderdag… toch is op het ogenblik geen zekerheid te garanderen… sorry

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.